Блог RSS Feed

i.atanasova 0 3051
Какво е корекция с цветове и как да изберем подходящия коректор за нашето лице?Ако следвате гримьори в Instagram или прелиствате страниците на което и да е списание за красота, най-вероятно ще намерит..
i.atanasova 0 1912
Страдащите от розацея могат да подобрят шансовете си да останат в ремисия чрез идентифициране и избягване на определени условия, които предизвикват поява на възпаления, въпреки че някои от тях могат д..
i.atanasova 0 4890
Зеолитът е минерал, който съдържа основно съединения на алуминий и силиций. Използва се като изсушаващ агент, в почистващи препарати и в пречистватели на вода и въздух. Зеолитите се предлагат и като ..
i.atanasova 0 6286
Какво е розацея?Розацеята е състояние на кожата. Разпознава се като зачервена кожа, която обикновено се появява на бузите и носа Ви. Особено засяга тези със светла кожа и има тенденцията да става все ..
i.atanasova 0 1404
Не сте сигурни как можете да помогнете на кожата си през летните жеги? Знаем, че лятото е едно от най-трудните времена за хората, страдащи от розацея, тъй като най-добрият начин да се сведе до минимум..
0 1060
Същност на розацеятаРозацеята е често срещано кожно заболяване, което причинява зачервяване на лицето, запушване и поява на видими кръвоносни съдове, обикновено в централната част на лицето. Освен тов..
d.dimitrova 0 76
Една от най-разпространените кожни проблеми, с която много хора се борят, е розацеята. Но какво точно е розацеята? Розацеята е хронично състояние на кожата, което обикновено засяга лицето и може да пр..
d.delchev 0 115
Куперозата е често срещано кожно заболяване, при което разширените кръвоносни съдове причиняват зачервяване, особено по лицето. За мнозина това може да бъде истинско удобство, защото се отразява не са..
0 1131
Всеки са сблъсквал с неприятните червени петна по лицето. Те могат да настъпят в различни жизнени етапи и по различни причини, но винаги представляват предизвикателство за нашата естетика и самочувств..
d.delchev 0 147
Розацея при деца и възрастни: причини, симптоми и лечениеРозацеята е често срещано кожно заболяване, което засяга милиони хора по света. Въпреки че засяга предимно възрастни хора, заболяването може да..
d.delchev 0 133
Може би сте чули за парвовирус B19, но не сте сигурни за причините, последствията и как да предпазите себе си и вашето дете. В тази статия ще научите всичко, което трябва да знаете за парвовирус B19.П..
d.delchev 0 171
Червени петна по лицето: розацея, псориазис и ефективни методи за превенция Червените петна по лицето могат да бъдат не само козметичен дефект, но и сигнал за различни дерматологични заболявания. Разб..
Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)