Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

09 сеп Коректори за лице - кой цвят е правилният за Вас?
i.atanasova 0 396
Какво е корекция с цветове и как да изберем подходящия коректор за нашето лице?Ако следвате гримьори в Instagram или прелиствате страниците на което и да е списание за красота, най-вероятно ще намерит..
09 сеп Розацея - какво помага и кое вреди на състоянието?
i.atanasova 0 282
Страдащите от розацея могат да подобрят шансовете си да останат в ремисия чрез идентифициране и избягване на определени условия, които предизвикват поява на възпаления, въпреки че някои от тях могат д..
09 сеп Зеолит - как ще подобри здравето Ви?
i.atanasova 0 372
Зеолитът е минерал, който съдържа основно съединения на алуминий и силиций. Използва се като изсушаващ агент, в почистващи препарати и в пречистватели на вода и въздух. Зеолитите се предлагат и като ..
20 окт Природни методи за справяне с розацеята
i.atanasova 0 1081
Какво е розацея?Розацеята е състояние на кожата. Разпознава се като зачервена кожа, която обикновено се появява на бузите и носа Ви. Особено засяга тези със светла кожа и има тенденцията да става все ..
14 юни Защо да изберете Розалик 3 в 1 за своята кожа?
i.atanasova 0 73
Не сте сигурни как можете да помогнете на кожата си през летните жеги? Знаем, че лятото е едно от най-трудните времена за хората, страдащи от розацея, тъй като най-добрият начин да се сведе до минимум..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)