Блог RSS Feed

i.atanasova 0 2635
Какво е корекция с цветове и как да изберем подходящия коректор за нашето лице?Ако следвате гримьори в Instagram или прелиствате страниците на което и да е списание за красота, най-вероятно ще намерит..
i.atanasova 0 1605
Страдащите от розацея могат да подобрят шансовете си да останат в ремисия чрез идентифициране и избягване на определени условия, които предизвикват поява на възпаления, въпреки че някои от тях могат д..
i.atanasova 0 3656
Зеолитът е минерал, който съдържа основно съединения на алуминий и силиций. Използва се като изсушаващ агент, в почистващи препарати и в пречистватели на вода и въздух. Зеолитите се предлагат и като ..
i.atanasova 0 5373
Какво е розацея?Розацеята е състояние на кожата. Разпознава се като зачервена кожа, която обикновено се появява на бузите и носа Ви. Особено засяга тези със светла кожа и има тенденцията да става все ..
i.atanasova 0 1197
Не сте сигурни как можете да помогнете на кожата си през летните жеги? Знаем, че лятото е едно от най-трудните времена за хората, страдащи от розацея, тъй като най-добрият начин да се сведе до минимум..
0 656
Същност на розацеятаРозацеята е често срещано кожно заболяване, което причинява зачервяване на лицето, запушване и поява на видими кръвоносни съдове, обикновено в централната част на лицето. Освен тов..
0 54
Всеки са сблъсквал с неприятните червени петна по лицето. Те могат да настъпят в различни жизнени етапи и по различни причини, но винаги представляват предизвикателство за нашата естетика и самочувств..
d.dimitrova 0 1
Една от най-разпространените кожни проблеми, с която много хора се борят, е розацеята. Но какво точно е розацеята? Розацеята е хронично състояние на кожата, което обикновено засяга лицето и може да пр..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)