Вашите често задавани въпроси

Стартирайки само преди 2 години, знаем, че ще имате много въпроси относно Rosalique. Ето защо сме събрали тези, които получаваме най-често. Ако обаче смятате, че въпросът Ви не е сред споменатите по-долу, не се колебайте да ни изпратите имейл или да ни се обадите. Можете да изпратите имейл на office@rosalique.bg или да се обадите на 0887 728 800.

1. Rosalique Cruelty-Free ли е?

Щастливи сме да кажем, че Rosalique наистина не е тестван върху животни. Всъщност в рамките на Европейския съюз е незаконно да се тества козметика върху животни, следователно, ако нашите продукти бяха тествани върху животни, нямаше да ни бъде позволено да продаваме Rosalique на европейския пазар.

2. Rosalique веган ли е?

Ние отново се радваме да кажем, че Rosalique е подходящ за употреба, ако водите веган или вегетариански начин на живот.

3. Могат ли мъжете да използват Rosalique?

Мъжете определено могат да използват Rosalique и знаем, че много мъже го правят! Опаковката ни може да е малко по-женствена, но продуктът е подходящ за всички полове. Отзивите, които получаваме от мъжете, са, че продуктът не дава усещане за тежест като от носене на грим, а просто се усеща като овлажнител, който също така покрива зачервяването. Освен това знаем, че много от професионалните гримьори, които ни обичат, го използват за своите известни (и не само) клиенти - така че щом те го правят, определено можете и Вие!

4. За какви тонове на кожата е подходящ Rosalique?

Поради уникалната микрокапсулирана технология Rosalique е подходящ за много различни тонове на кожата. Малките зелени топчета се разтварят и се смесват с Вашия естествен тон на кожата, което позволява да работят чудесно като грунд или основа. Откриваме, че клиентите, които ни използват, са от такива с прозрачна кожа до такива с по-маслинова кожа или дори малко по-тъмна, стига да има малко жълт оттенък, ако имате по-тъмна кожа. За тези с доста тъмна кожа Rosalique може да не е подходящ, но не се притеснявайте - ние очакваме в бъдеще да стартираме продукт, с който да гарантираме, че отговаря на нуждите на кожата на всеки.

5. Как можете най-добре да приложите Rosalique?

Има няколко начина за нанасяне на Rosalique, продуктът е изключително лесен за използване. Много клиенти използват само ръцете си и просто го втриват в кожата на лицето си, като внимателно масажират с пръсти. Уверете се, че след това измивате пръстите си, за да не остане зеленият оттенък по тях. Други предпочитат да използват гъба или четка кабуки.