Новини и блог RSS Feed

i.atanasova 0 3051
Какво е корекция с цветове и как да изберем подходящия коректор за нашето лице?Ако следвате гримьори в Instagram или прелиствате страниците на което и да е списание за красота, най-вероятно ще намерит..
i.atanasova 0 1912
Страдащите от розацея могат да подобрят шансовете си да останат в ремисия чрез идентифициране и избягване на определени условия, които предизвикват поява на възпаления, въпреки че някои от тях могат д..
i.atanasova 0 4890
Зеолитът е минерал, който съдържа основно съединения на алуминий и силиций. Използва се като изсушаващ агент, в почистващи препарати и в пречистватели на вода и въздух. Зеолитите се предлагат и като ..
i.atanasova 0 6287
Какво е розацея?Розацеята е състояние на кожата. Разпознава се като зачервена кожа, която обикновено се появява на бузите и носа Ви. Особено засяга тези със светла кожа и има тенденцията да става все ..
d.delchev 0 115
Куперозата е често срещано кожно заболяване, при което разширените кръвоносни съдове причиняват зачервяване, особено по лицето. За мнозина това може да бъде истинско удобство, защото се отразява не са..
d.delchev 0 171
Червени петна по лицето: розацея, псориазис и ефективни методи за превенция Червените петна по лицето могат да бъдат не само козметичен дефект, но и сигнал за различни дерматологични заболявания. Разб..
d.delchev 0 155
Розацеята и червените петна са често срещани кожни заболявания, които могат значително да повлияят на качеството на живот на засегнатите от тях. Въпреки че тези проблеми са често срещани, много хора н..
d.delchev 0 153
Кожните проблеми, особено зачервяването и възпалението на лицето, могат значително да повлияят на самочувствието и качеството на живот. Често тези състояния са признак на по-сериозни кожни заболявани..
d.delchev 0 111
Сухата и зачервена кожа на лицето може да бъде не само проблемно състояние, но и сигнал, че определени вътрешни и външни фактори влияят върху здравето на кожата ни. Кожата е най-големият ни орган, ко..
d.delchev 0 235
Еритемата е кожно заболяване, което може да се прояви като възпаление, зачервяване и сърбеж. Често засяга както кожата, така и лигавиците и това заболяване е придружено от характерен обрив. Това заб..
d.delchev 0 149
Детската кожа е изключително нежна и чувствителна. Често може да стане суха, възпалена и раздразнена, което изисква да вземете предпазни мерки, за да поддържате деликатната кожа на Вашето бебе здрава...
d.delchev 0 116
Излагането на слънце, особено през летните месеци, е един от най-приятните аспекти на природата, които можем да изпитаме. Въпреки товаслънцезащитататрябва да бъде приоритет през цялата година. Разбира..
Показани 1 от 12 | 62 (6 Страници)