Одобрен от Good Housekeeping Institute 77/100

От септември до началото на ноември 2019 г. Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 беше тестван от Good Housekeeping Institute за период от 8 седмици. Лабораторните тестове включваха инструментално изследване с помощта на Multi Skin Test Center (мегаметрова сонда) и комплекс за анализатор VISIA за оценка на ефективността на Rosalique. Освен това тестваните хора бяха помолени да попълнят въпросник с теми като производителност, лесна употреба и цялостно удовлетворение (6-точкова хедонична скала).

Резултатите от теста бяха толкова положителни, че Rosalique получи оценка 77/100. Лабораторните тестове показаха незабавно намаляване на видимостта на зачервяване, плюс успокояване на зачервяването след ежедневно използване на Rosalique през целия период от 8 седмици.

Освен това резултатите от анкетите, предоставени от тестваните, бяха повече от това, на което дори бихме могли да се надяваме! Можете да видите някои от основните резултати от теста по-долу.

Открояващи се резултати:

„Продуктът намали зачервяването на кожата ми веднага след нанасянето.“ 85.90%

„Не трябваше да използвам голямо количество от продукта, за да се получи ефект против зачервяване.“ 84.62%

„Продуктът не дразни кожата ми и не предизвиква сърбеж.“ 92.5%

„След 8 седмици употреба на продукта забелязах, че цялостното зачервяване на лицето ми се успокои и намали.“ 71.79%

„Като цяло, бях доволна от този продукт и ще продължа да го използвам.“ 82.69%

 Някои от допълнителните отзиви от тестваните

„Това е вълшебен продукт.

„Това е най-доброто по покритие и мисля, че подобри състоянието на кожата ми.

„Намалява зачервяването веднага след нанасяне и е прекрасна основа, която да използвате под грима.“

„Наистина покри страхотно и ми беше приятно да усещам, че остава цял ден, и всъщност сви порите ми много.“

„Направи кожата ми да изглежда много равномерна и чиста, аз използвах продукта като основа самостоятелно.“

Резултатите бяха толкова положителни, че дори главният редактор на списанието Good Housekeeping Institute Аби Хъбарт беше така любезна да ни пише и да ни уведоми колко много харесва Розалик:

„Миналата година тествахме Rosalique 3 in 1 Miracle Formula Anti-Redness Miracle в Good Housekeeping Institute - голям брой читатели, използващи продукта за период от 8 седмици, за да тестват претенциите му - и с удоволствие казвам, че той премина с невероятен резултат от 77/100. В резултат на този тест, също и като видях, че се използва за фотографски снимки от водещи гримьори, реших да започна сама да използвам продукта, тъй като имам силно оцветен, червено-тониран тен. Това направи огромна промяна във външния вид на кожата ми и в резултат на това - на самочувствието ми. Сега имам много по-равномерен тон на кожата и тенът ми изглежда по-гладък и младежки. Наистина съм напълно променена и това определено ще бъде моят продукт за красота, ако трябва да избирам какво да взема на пустинен остров.“

Опитайте сега Rosalique - кликнете тук!

Мнението на официалния сайт на Good Housekeeping

С хиляди козметични продукти на пазара, нашата мисия тук в Good Housekeeping е да информираме нашите читатели за най-добрите продукти на пазара. Ние обичаме продуктите за красота и сме посветени да изпробваме продуктите вместо Вас.

Когато чухме за Rosalique 3 in 1 Miracle Formula Anti-Redness Miracle, трябваше да го опитаме. Продуктът твърди, че използва микрокапсулирана технология, за да осигури незабавен прикриващ ефект, намаляващ зачервяването и предпазващ кожата от UVA/UVB лъчи. Подходящ е за всички типове кожа, включително за чувствителна кожа, не е тестван върху животни и е подходящ за вегани.

Тествахме Rosalique 3 in 1 Miracle Formula Anti-Redness Miracle в нашата лаборатория за красота в Good Housekeeping Institute чрез нашия панел от хора, които да тестват продукта, като го ползват за период от осем седмици, като разгледахме производителността на продуктите, удобството при употреба и цялостното удовлетворение. Продуктът постигна впечатляващ резултат 77/100, комбинирайки както лабораторните резултати, така и обратната връзка от тествалите го - и ето защо:

84% от ползвалите казаха, че продуктът има незабавен прикриващ ефект, докато 85% също казаха, че формулата незабавно намалява зачервяването. Над 70% от хората също откриха, че продуктът прави кожата по-гладка и подобрява текстурата ѝ. Относно силата на действие на продукта, голяма част от панела потвърждават действието му! 79% от тестваните смятат, че продуктът намалява зачервяването през целия ден, а също така смятат, че след 8 седмици употреба, продуктът е успокоил зачервяването на кожата като цяло.

Rosalique съветват да използвате Rosalique 3 in 1 Miracle Formula Anti-Redness Miracle като праймер, но някои от ползвалите го също откриха, че формулата може да се използва като основа или тониращ крем за лице. Ползвалите го откриха, че продуктът е не само универсален, но и лесен за нанасяне, коментирайки, че е „нужно само малко количество за постигане на желания ефект“.

Експертите на Good Housekeeping Institute и панелът от тествали го бяха впечатлени от Rosalique 3 in 1 Miracle Formula Anti-Redness Miracle и ние с вълнение му даваме печат на одобрение на GHI!

За да се запознаете с официалното мнение за Rosalique на уебсайта на Good Housekeeping Institute, моля, кликнете тук (имайте предвид, че ще бъдете препратени към уебсайта на GHI).