30-дневна гаранция

Подобрете състоянието си за 30 дни или Ви връщаме парите!

Много хора са ни казвали, че са купували много различни продукти и са били разочаровани от повечето, които са опитали. Ние от Rosalique разбираме, че това може да не е първият път, когато опитвате нещо различно от традиционното лечение.

Ние искаме да дадете шанс на Rosalique, като Ви предлагаме 30-дневна гаранция за възстановяване на парични средства.

Ние Ви молим все пак да дадете истински шанс на продуктa ни. Когато става дума за проблеми с кожата, рядко има резултати още на следващия ден, независимо колко много искаме да Ви помогнем на мига. Особено ако кожата Ви е била раздразнена известно време, може да отнеме по-дълго, затова Ви съветваме да използвате нашия продукт най-малко един жизнен цикъл на кожата, което се равнява на 28 дни. Така че, следвайки инструкциите, които прилагаме към продуктa си, проявете търпение и бъдете упорити!

Как работи гаранцията за възстановяване на суми?

Ако наистина сте дали на продукта ни шанс и все пак не усещате разлика в кожата си, молим, свържете се с нас чрез формата за контакти в сайта ни Rosalique.com или ни позвънете на телефон 0887 728 800.

Върнете ни продукта и ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него при поръчка, като приспаднем фиксирана такса от 10 лв. за разходите по пакетирането и изпращането на продукта към Вас. Също така разходите по доставка за връщането на продукта до нашия офис ще са за Ваша сметка. Имайте предвид, че парични средства се възстановяват само по банков път, така че ще очакваме от Вас да ни предоставите по електронна поща или писмено номер на банкова сметка, BIC номер на банката и име на титуляр.

30-дневната гаранция е валидна само при покупки от онлайн магазина ни www.rosalique.com и не важи за продукти, закупени от физически магазин или търговската мрежа.

Ако сте закупили продукт от нашия сайт www.rosalique.com, молим да ни напишете номера на поръчката си и да ни изпратите продукта обратно. Адресът, на който трябва да изпратите продукта, е:

Биомол БГ ЕООД, Гр. Пловдив, П.К. 4000, ул. „Доктор Владо“ №24, тел. 0887 728 800.

Когато получим продукта, ще задействаме процеса по възстановяване на сумата. Възстановяването на парични средства се извършва до 14 дни след получаването на продукта в нашия офис.

Ако имате допълнителни въпроси, молим, не се колебайте да се свържете с нас.