За нас

Почти всеки човек страда от чувствителна и зачервена кожа на лицето в даден момент от живота си.

Някои от най-често срещаните проблеми са:

  • Розацея
  • Купероза
  • Кератоза пиларис (еритема)
  • Зачервявания и петна
  • Зачервена кожа
  • Възпалена кожа

Rosalique цели да бъде крем за лице №1 за чувствителност на кожата и еритема (зачервена кожа). Уникалната био-научна формула е формулирана като най-бързото, безопасно и най-ефективно решение за зачервяване на лицето.

Какво прави Rosalique уникален?

Ефектът на тройното действие

** Незабавен прикриващ ефект **

Уникалните микро-капсулирани пигменти в Rosalique доставят ултра фини цветни пигменти директно върху кожата, маскирайки всяко зачервяване или неравности моментално. Зеленият външен слой на микро топчетата допълнително неутрализира зачервяването на кожата.

** Нежно третиране на кожата **

Съдържа активни съставки като зеолит, а-бисаболол, пантенол, масло от ший и урея, които внимателно третират всички симптоми, свързани със зачервяване. Проучванията върху Rosalique показват, че раздразнените кожни участъци се успокояват и облекчават, когато се използва ежедневно в продължение на период от 4-8 седмици. Зачервяването на кожата се намалява, контролира и управлява дългосрочно.

** Ефект на дългосрочна защита **

UV филтрите предлагат защита от UVA и UVB лъчи, които влошават зачервената кожа. SPF 50 предлага защита от по-нататъшно дълготрайно увреждане на кожата.

Философията на д-р Шиле

Създаденa през 2018 г., компанията Rosalique е вдъхновена от философиите за формулиране на д-р М. Шиле, немски учен, прекарал 5 десетилетия в биомедицински изследвания, фокусиращи се върху плодовитостта, имунологията и дерматологията.

Включва швейцарско френско дермо-козметично инженерство

В сътрудничество с швейцарски и френски дермо-козметични учени, Rosalique е най-новото във високотехнологичните изследвания и разработки.