Блог - еритема RSS Feed

i.atanasova 0 1315
Не сте сигурни как можете да помогнете на кожата си през летните жеги? Знаем, че лятото е едно от най-трудните времена за хората, страдащи от розацея, тъй като най-добрият начин да се сведе до минимум..
d.delchev 0 50
Куперозата е често срещано кожно заболяване, при което разширените кръвоносни съдове причиняват зачервяване, особено по лицето. За мнозина това може да бъде истинско удобство, защото се отразява не са..
d.delchev 0 64
Розацеята и червените петна са често срещани кожни заболявания, които могат значително да повлияят на качеството на живот на засегнатите от тях. Въпреки че тези проблеми са често срещани, много хора н..
d.delchev 0 55
Кожните проблеми, особено зачервяването и възпалението на лицето, могат значително да повлияят на самочувствието и качеството на живот. Често тези състояния са признак на по-сериозни кожни заболявани..
d.delchev 0 149
Еритемата е кожно заболяване, което може да се прояви като възпаление, зачервяване и сърбеж. Често засяга както кожата, така и лигавиците и това заболяване е придружено от характерен обрив. Това заб..
d.delchev 0 51
Детската кожа е изключително нежна и чувствителна. Често може да стане суха, възпалена и раздразнена, което изисква да вземете предпазни мерки, за да поддържате деликатната кожа на Вашето бебе здрава...
d.delchev 0 35
Зачервяването и видимите капиляри по лицето често се възприемат като козметичен дефект, но могат да бъдат и симптом на скрити здравословни проблеми. Тези кожни симптоми са резултат от аномалии в лицев..
d.delchev 0 40
Лицето е една от най-деликатните части на тялото, постоянно изложена на външни фактори като замърсяване, UV лъчи и температурни колебания, които могат да влошат чувствителната кожа. Разбирането на про..
d.delchev 0 31
Зачервяването на кожата може да бъде досадно и често се причинява от много фактори като алергии, лоша грижа за кожата и дори причини от околната среда. Ефективността на природните средства в борбата ..
d.delchev 0 29
Характеристики на здравата кожа: Как да постигнем сияен и младежки вид? Здравата кожа не само изглежда добре, но е и отражение на нашето вътрешно здраве и начин на живот. Блясък, еластичност и равноме..
d.delchev 0 24
Кератиноза пиларис, известна още като „настръхване“, е често срещано явление, но много хора не са запознати със спецификата на това заболяване. Разбирането на причините, симптомите и възможните методи..
d.delchev 0 22
Въведение в грижата за проблемната кожа Кожата на лицето е изключително чувствителен орган, който е изложен всеки ден на множество външни влияния, включително замърсяване, UV лъчи и химически съставки..
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)